Monday, 11 March 2013

HOT!!! AKHIRNYA ANWAR MENGAKU JUMPA NUR MISUARI.NURAnwar mengecam tindakan media perdana di Malaysia iaitu Utusan dan TV3 yang didakwa memfitnahnya dengan menyatakan beliau dalang keganasan di Lahad Datu.

“Mereka tuduh saya penyebab kerana pernah jumpa Nur Misuari, Misuari itu MNLF, yang serang Sabah hari ini Sultan Sulu. Misuari itu dulu adalah Gabenor Mindanao, saya jumpa dan semua pemimpin pun jumpa.

“Beliau semasa menjadi Gabenor juga pernah membuat lawatan rasmi ke Kuala Lumpur, jadi apa masalahnya?

“Tapi Umno BN mempergunakan media untuk sebar fitnah, adakah anda mahu orang membuat fitnah ini menang pilihanraya?, kita mesti benamkan mereka,” tegasnya semasa berceramah di Dataran Kemerdekaan Shah Alam semalam.

Nur Misuari bersama Sultan Sulu, Jamalul Kiram III

Sebelum ini, Anwar menafikan bahawa dia menjadi dalang pencerobohan militan Sulu di Lahad Datu. Anwar juga menafikan yang dia mengadakan agenda sulit bersama Nur Misuari seperti yang didedahkan oleh Reuters.

Walaupun gambar pertemuan Anwar dan bekas pemimpin MNLF itu disebarkan oleh banyak media dan juga laman sosial, Anwar tetap enggan mendedahkan kandungan pertemuan tersebut.

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete