Friday, 15 February 2013

HOT!!! Aishah bakal LAWAN Rais Yatim di Parlimen Jelebu.Semalam gua dapat satu info dari sumber dalaman Pas N.Sembilan bahawa penyanyi Aishah disenaraikan sebagai antara calon Parlimen Jelebu di Pilihanraya Umum ke 13 nanti..

Ini bermakna, Aishah akan menentang Rais Yatim yang kini merupakan Menteri Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan selaku penyandang di kawasan tu..

Gua dimaklumkan juga, Pas N.Sembilan sekarang ni konfiden Aishah boleh menang dan bakal bergelar YB pertama dari kalangan artis selepas PRU 13 nanti..

Bagi gua, kalau betul Aishah setuju untuk bertanding lawan Rais Yatim di Jelebu, ini mesti akan jadi satu halangan yang berat buat Pak Rais..

Gua bukannya tak suka kat Menteri Penerangan tu beb.., tapi gua cuma tak berkenan cara dia buat kerja yang terlampau membodek Najib sampaikan ada yang menjejaskan imej Perdana Menteri sendiri..

Korang ingat lagi tak pasal isu logo kemerdekaan tahun lepas yang macam haram dan lagu kemerdekaan yang boleh membuatkan rakyat muntah hijau? Itu sapa punya kerja kalau bukan Pak Rais beb..

Lagi satu, gua dapat tahu puak-puak Pakatan tengah simpan satu isu mengenai orang gaji Pak Rais.. Dorang akan 'blast'kan isu ni masa kempen PRU13 di Jelebu nanti..

Gua harap blogger-blogger yang dapat monthly payroll dari Pak Rais bersedialah yee.. Jangan tinggal orang tua tu keseorangan masa PRU13 nanti untuk lawan puak-puak Pakatan di Jelebu tu dah laa... Huhuhuhu..

No comments:

Post a Comment