Friday, 15 February 2013

Nyawa PSY terancam.. Penang tak selamat dibawah DAP..Bila Ketua Polis Penang, Datuk Abdul Rahim Hanafi mengaku bahawa menerima maklumat konsert PSY di Penang akan disabotaj oleh anasir-anasir jahat, ini sekaligus membuktikan bahawa Penang memang tak lagi selamat di bawah pentadbiran DAPigs..

Korang bayangkan je lah.., kalau dah ada cina penyokong DAP yang dah berani tunjuk isyarat lucah pada DYMM Permaisuri Agong disini, tak mustahil puak-puak lahanat tu berani buat lebih teruk dari tu kann..

Ingat lagi apa yang budak cina anjing DAP tu kata kat Polis.., "Polis tak ada kuasa dalam Penang.., ini negeri cina yang punya.."

Apa kejadahnya dia cakap macam tu beb kalau bukan kerana puak-puak mata sepet saki baki komunis tu dah rasa besar kepala.. Apatah lagi dengan ada melayu-melayu bangsat dari PAS dan PKR yang sanggup jadi barua dorang.., makin kurang ajarlah cina-cina tu di tanah melayu ni..

Kalau dah artis Korea dan juga DYMM Permaisuri Agong pun tak selamat di Penang yang diperintah oleh Lim Guan Eng, apatah lagi rakyat negeri ni dan juga pelancong-pelancong yang datang kesini beb..

Itu belum lagi kalau DAP dan Pakatan kuasai negara.., alamatnya negara ni jadi negara koboilah nampaknya.. Selama ni pun undang-undang dah tak lagi laku dimata macai-macai Pakatan..

Kereta Polis pun selamba je dorang hancurkan masa Bersih hari tu.., jadi jangan heran kalau apa pun dorang berani buat kalau dorang dapat kuasa..

Kalau korang nak negara ni jadi negara komunis.., undilah DAPigs dan Pakatan laknatullah di PRU13 nanti.. Masa tu baru melayu-melayu semua tahu langit tinggi rendah beb!!

No comments:

Post a Comment