Saturday, 19 November 2011

Gempar!! Madrasah Salihiah (Pas Kedah mahu roboh) Sudah Di Kosongkan??

Sebentar tadi Mc ke Madrasah Salihiah di Jalan Tambang Badak, Alor Setar. Madrasah dan surau yang akan dirobohkan oleh Pas Kedah.

Niat hati nak temubual tuan punya madrasah atau individu disana. Namun hampa apabila, madrasah terbabit kosong! Yang tinggal hanya kain rentang merayu meminta bantuan rakyat Kedah dan rakyat Malaysia untuk menghalang kekejaman dan kezaliman Pas Kedah yang mahu merobohkan madrasah dan surau diatas tanah wakaf!!

Bersamalah kita membantu mereka menghalang kekejaman ini!!

1 comment:

  1. PIHAKKERAJAANKEDAH NI ..DAH GILA HARTA..HENDAK TUNJUK KATA HEBAT BUAT PEMBANGUNAN KONONNYA..TAPI SEMUANYA TU ADALAH DIPUNYAI ORANG BUKAN ISLAMMMM DAP PENANG..BELLVIEW.DEPA TU KRISTIAN.....

    NAK ROBOH SURAU.....GEREJA DOK DEKAT TU...KENAPA TAK ROBOHL...PAS KEDAH KEJAMMMMM SANGAT...SKARANG...DENGAR KATA..SEMUA EXCO DAH MEMBERONTAK...BERGADUH DI DALAM MESYUARAT EXCO..


    KERANA..HAL INI TIDAK PERNAH DIBINCANGKAN DALAM EXCO SEBELUM DIWARTAKAN...TERLAJAK TERAMBIL TANAH WAKAF NI..................TAU LAN RA SUL.........U WAT APE....TIDO SAJA KA............EXCO AGAMA.........BINGAI

    ReplyDelete