Tuesday, 29 November 2011

PANAS!! AKIBAT TEKANAN POLITIK BADROL BAKHTIAR BAKAL TINGGALKAN KEDAH!!



Dulu Azraai Khor bekas jurulatih pasukan Kedah yang diganggu dengan tekanan politik. Kini Badrol Bakhtiar pula dikatakan akan mengalami masalah yang sama seperti bekas jurulatih itu. Apa dah jadi ni?

Mc diberitahu, keluarga Badrol ni lebih kepada penyokong kerajaan pusat. Pro-BN. Sebab itu ada diantara pengurusan KFA (Persatuan Bola Sepak Kedah) yang sememangnya didalangi oleh kroni-kroni kerajaan negeri Pas, yang menekan beliau hingga dikatakan beliau mahu meninggalkan pasukan Kedah dan menyertai pasukan Johor.

Apa la punya baghal puak Pas ni. Si Badrol tu, merupakan pemain 'emas' dalam Malaysia. Kalau pasukan Kedah lepaskan Badrol, Mc percaya beratus lagi pasukan lain yang akan berebut-rebutkan beliau. Tolonglah wahai Pas, tolonglah asingkan politik dengan sukan. Sukan tu sukan la, politik tu politik la. Apa yang susah sangat?

sambung baca

26 comments:

  1. betul tue :)
    sukan tue sukan. politik tue politik laa kn .

    ReplyDelete
  2. ni tak tau cerita sebenar, sebab entri ni di ambil dari blog org ameno. kalau badd kata sendiri tak pa. entri ni kalau tak betul mungkin di kategorikan sebagai fitnah.hmm

    ReplyDelete
  3. jgn nk politikkan sukan...kalau x pasti berita tu betol ka dak jgn nk sebarkan...boleh menimbulkan fitnah:)

    ReplyDelete
  4. politik..politik..haihh~~

    btw,terima kasih singgah blog saya.. :)

    ReplyDelete
  5. politik.

    ahli pas kata >> umno salah
    umno kata >>pas salah

    ReplyDelete
  6. haishhh... sukan pon dah jadi isu politik ka... kekadang aq jadi meluat sngat dengan politik nie... masuk ja isu politik semua jadi haru biru... tu namanya politik yang xpenah matang...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... semua perkara penuh dgn politik
    begitu juga tempat kerja dan bisnes... manusia..

    ReplyDelete
  8. have a nice day friend!!!visit me bach and follow http://animexited.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. pergghhh... banyak cerita panas kat sini..

    ReplyDelete
  10. As salam,

    Suka lah dgn permainan Badrol dlm sukan sea yg lepas..

    tak beshlah bila sukan dicampur adukkan dgn politik...hurm..

    ReplyDelete
  11. Salam tuan blog, terima kasih berkunjung ke blog saya..ini kunjungan balas sebagai tanda penghargaan..rajin2lah berkunjung kembali..

    Entry terbaru - http://tintalughahwi.blogspot.com/2011/12/yeaahhh-dapat-duit-free-lagi.html

    ReplyDelete
  12. apabila org xreti main bola.. sibuk nak main bola.. :P

    ReplyDelete
  13. oh sib tak minat baddrol bakhtiar...so takpe la ape2 je la hehehe...=)

    ReplyDelete
  14. Selamat pagi tuan rumah. TQ kerana mengunjungi kami di Baby and Kids Land.

    Sokong kami d Baby and Kids Land na....
    anak jati jelapang padi.

    ReplyDelete
  15. bagus2. badrol meh msuk team n.9 :)

    ReplyDelete
  16. eeemmm sejak dua menjak ni.... cerita tentangnya hangat di pasaran... kalau masuk Johor baik gak.. pasal lama dah Johor tak naik...

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    Convert Enjin Daihatsu YRV

    ReplyDelete
  17. pas mmg penyibukkk! grrrrr.

    ReplyDelete
  18. cheq dtg melawat blog hang..tp tak jmpa plak cbox kat sini kan hehe

    ReplyDelete
  19. cian kt badrol.apa2 pn gud luck 4him

    ReplyDelete
  20. kite x boleh buat andaian jika hanye dgar crite dr sebelah pihak shja..brite ni belum tentu sahih..

    ReplyDelete
  21. thanks..berbalas kunjungan :)..

    ReplyDelete
  22. perlis pun jd cmtuh dulu.
    dulu team bola perlis kuat
    tp
    bila masuk campur politik. kalut semua nk pegang jwatan. trus down trus.
    politik tak boleh masuk campur dlm sukan.

    ReplyDelete
  23. alamakk..isk...

    hmm..xpela..harap situasi better dr yg dicanang2..

    tq ..sila visit lagi ye blog norllmaster :)

    ReplyDelete