Wednesday, 9 November 2011

PANAS!! Malaysiakini Fitnah Lagi, Kononnya Mufti Perlis Pertikaikan Ibadah Haji DS Najib!!Malaysiakini berbohong lagi apabila mufti Perlis Dr Juanda menafikan merasa terkejut dengan ibadah haji seperti yang disiarkan di Malaysiakini. Dr Juanda cuma dihubungi oleh Malaysiakini untuk mendapat penjelasan mengenai Haji yang paling awal boleh dibuat sahaja tanpa mengaitkan dengan Perdana menteri dan isteri serta rombongannya.

Apa yang dilaporkan oleh Malaysiakini amat bertentangan dengan kenyataan yang diberikan oleh Dr. Juanda. Mufti perlis juga berharap agar Malaysiakini memperbetulkan kenyataannya yang telah diputarbelikan supaya mengelakkan persepsi buruk. - Sg Rapat

Apa nak jadi dengan Malaysiakini haram jadah ni. Tak sudah-sudah membelit cerita yang benar jadi tak benar. Pasal DS Najib pergi haji pun dorang boleh fitnah dan kata macam2. Memang puak ni haram jadah la. Dah berapa kali Malaysiakini di kantoikan kerana membuat cerita belit. Kali ni kantoi lagi.

Portal paling haprak di Malaysia, tak lain tak bukan ialah Malaysiakini.

8 comments:

 1. thank you for visiting always.. keep in touch

  ReplyDelete
 2. Salam sahabat...apa pun tak payah kita melatah sangat dengan dunia politik sekarang,kadang2 yang baik jadi buruk dan yang buruk tu yang terbaik..tak kira siapa2 yang mengeluarkan kenyataan.Sama2 kita doa agar tempat yang kita dudk,berdiri,makan dan minum serta tmpt kita mencari sumber rezeki ini aman damai..Biar dia org dengan dunia politik dia org...Harap Maaf.

  ReplyDelete
 3. kekkkekekek..nampak sangat penulis malaysiakini ni buta rukun haji..
  mula-mula terpertanjat gak..
  biar betul mufti cakap bende ni...
  Takkan tak paham kot...huhuhuh

  ReplyDelete
 4. apa pun, hanya Allah tahu semua tu.

  ReplyDelete
 5. aaaaa nak kate no komen leh tak ? aiyakkkk

  ReplyDelete
 6. bila perbuatan dari ahli umno,semuanya salah.tapi bila perbuatan dari pembangkang semua betul.kedai satu malaysia kerajaan buka untuk tolong rakyat pun dia nak mengata.semua lah tindakan dari kerajaan memerintah,semua nya salah.tak hairan lah Najib buat haji pun dia nak jadi kan isu.itu najib dengan allah.

  ReplyDelete