Tuesday, 13 September 2011

Depa taboq Rakaman Sex Mat Sabu laa pulak...!!!


Rakaman sex Mat Sabu pulak dahhh....

tahap haram jadah UMNO dah makin teruk


Oleh: Mid Panah

Di alam maya sekarang UMNO@UMCO@UMNCONIS sedang giat menyebarkan rakaman fitnah kononnya perbualan Mat Sabu dengan bini orang bernama Normah Abdul Halim. Bagi MP yang kenal rapat Mat Sabu sejak 1980an, bila dengar intonasi (rentak atau alunan suara) 'Mat Sabu' tu dah yakin dengan soheh bahawa itu bukan Mat Sabu.

Ada jugak orang tanya MP, betoi ka tu Mat Sabu? MP nak jawab soalan tu dengan mudah; Kalau kata UMNO yang buat tuduhan terhadap lawan depa TAK DAK SATU pun yang betoi. Semuanya adalah FITNAH/BOHONG atau paling kurang pun putarbelit dan membuat tafsiran jahat menurut andaian mereka sendiri.

Bukan payah sangat nak cari orang suara garau macam Mat Sabu dan nak cari pompuan kecek Kelate. Cari kat Pekan Rabu pun berlambak. Apatah lagi suara itu sengaja dikaburkan supaya tak terserlah suara sebenar.

Ada dua persoalan yang boleh menjelaskan bahawa rakaman itu adalah fitnah jahat laknatullah.

1. Rakaman dikatakan dibuat tahun 1994. Mat Sabu bertanding PRU 1995, 1999, 2004 dan 2008...takkanlah bodoh sangat @ 'baik sangat' UMNO tak gunakan rakaman tu untuk jatuhkan Mat Sabu masa tu. Tup tup muncul baru-baru ni.. huah huah huahh.. rakyat pun ada akai wehh.

2. Awat yang rakaman tu sengaja dikelabukan... bukankah kalau diterangkan lagi jelas orang dengar, lagi terdedah kejahatan 'Mat Sabu' di samping lagi terdedah suara palsu pelakon haram jadah yang nak tiru suara Mat Sabu.. he he he. Bukankah rakaman tu 'diambil' dari talian Telekom.. takkanlah Telekom cokia sangat tak boleh rakam dengan jelas.. sedangkan orang sebelah sana dan orang sebelah sinni boleh dengar dengan jelas...kantoi lagi. Rakaman pula kononnya dibuat pada waktu yang berbeza tapi nampaknya.. kejelasan suara dan mood pelakon sama jee.. Hoi UMNO, lain kali pi belajaq dekat Yusof Haslam untuk bezakan suara dengan tempat dan suasana!

Jenih UMNO ni MP tak mau nasihat dah... nak habag sebaris ayat saja: Kalau tak takut api neraka teruskanlah kerja MEMFITNAH hangpa tu..!

http://kedahla.blogspot.com/2011/09/rakaman-sex-mat-sabu-pulak-dahhh-tahap.html

No comments:

Post a Comment