Thursday, 22 September 2011

Mai kita Tengok Mat Sabu..Kesiannya tengok Mat Sabu!! Kesian sungguh!!
Tengok video di atas, tu kumpul duit sebab nak jamin Mat Sabu la tu. Selamat la duit jaminan dikurangkan dari rm50,000 hingga ke rm15,000. Kalau tak mana la Mat Sabu nak cekau duit ye? Tu la akibat didakwa mahkamah kerana menghina pejuang kemerdekaan dan sokong komunis! Kalau ikut mau letak rm100,000 biar tercirit nak bayar!

Jangan terpedaya dengan lakonan simpati si lelaki melayu komunis terakhir ni. Sebagai Timbalan Presiden Pas takkan lah tak ada duit untuk bayar ikat jamin rm15000? Kerajaan Dap Pulau Pinang tak boleh bantukah? Pas Pusat takkan nak tengok saja?

Husam Musa boleh keluar juta-juta untuk bayar blogger, takkan rm15000 tak mampu nak keluarkan kot.. ini semua taktik lapuk nak tarik simpati.

Kerajaan Pas Kedah baru beli kereta Mercz baru yang harga rm800,000 dengan number plet rm60,000, takkat tak boleh huloq sikit tolong Mat Sabu kot?

Kat Selangor Khalid gagap baru jual tiga bangunan kerajaan, termasuk Kompleks PKNS dan SACC Mall, mesti ada juta-juta duit Khalid sekarang ni. Takkan tak boleh tolong Mat Sabu kot??
Kesian sungguh tengok Mat Sabu ye?

Pandai berlakon sejak kawan dengan Anwar dan Dap ni.

sumber

No comments:

Post a Comment